Skilta

Kiltojen Avajaissauna 2017

Jo vuosikausia järjestetty saunatapahtuma pidetään perinteiseen tapaan Kivijärven leirikeskuksessa Ylöjärvellä (Kivijärventie 168, 34110 Ylöjärvi) ensimmäisen varsinaisen kouluviikon torstaina 31.8. Paikan päällä ohjelmassa on luvassa mm. kyykkää, kumipelausISOa, lentopalloa, beerpong-turnaus (klo 17:00) ja LAVATANSSIT!! Musiikista vastaa manuaalinen hittibändi TLDP! Jottei nälkä pääsisi yllättämään, letunpaistajat pitävät pannut kuumina, ja tarjolla on opiskelijaystävälliseen hintaan myös makkaraperunoita ynnä muuta purtavaa!

Itse tapahtuma on ilmainen, ja paikalle voi saapua joko omalla välineellään (jos otat, et aja!) tai bussikyydillä. Bussilippujen hinta on vaivaiset 10€ sisältäen matkajuoman sekä ainutlaatuisen haalarimerkin! Lipunmyynti tiistaina 29.8. klo 13:00 Skillan edessä. Fukseille järjestetään lisäksi ennakkolipunmyynti torstaina 24.8. klo 11:00 Festian aulassa.

Busseja lähtee seuraavasti:

- 3 kpl klo 16:00

- 3 kpl klo 17:30

Paluukyydit:

- 3 kpl klo 23:00

- 3 kpl klo 0:30

Lippua ostaessasi valitset millä bussilla menet paikalle; lippu käy vain yksiin busseihin!!! Bussit lähtevät Tietotalon takana olevalta parkkipaikalta, ja ne ajavat Fuksineuvoston Beach Partyjen kautta keräten porukkaa kyytiin myös sieltä. Paluubussit kiertävät kolmiobileiden kautta tarjoten illanjatkomahdollisuuden Tampereen keskustan yössä.

P.S Tapahtumasta ainutkertaiset fuksipisteet!


08.08.17 22:13

Orientaatioviikon ohjelma

Alla orientaatioviikon ohjelma juuri siinä muodossa, kuin fuksivastaavat Jari Rauhala ja Valtteri Seppälä sen ovat ilmoittaneet:

Su 20.8. Varaslähtö

Orientaatioviikko startataan siis jo ennen kuin se varsinaisesti alkaa, eli noin kello 18.00 alkaen Etunurtsilla. Luvassa uusia kavereita, tutorieita, hengailua, erilaisia pelejä, ynnä muuta kivaa. Ja etunurtsin löydät, kun etsit kampuksen keskeltä suuren nurmialueen.

Ma 21.8. Lettukestit

Pitää sisällään hyvää syötävää, hyvää seuraa, hyvää ajanvietettä ja mahdollisesti hyvää säätä.

Ti 22.8. Ekat bileet

Tiistaina teillä on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan (ja ennen kaikkea kokemaan), miltä näyttää Tampereen yöelämän ehdoton timantti, eli Union, kun sen täyttää fuksit ja teekkarit. Todennäköisesti pääsette myös sisäistämään ensimmäistä kertaa, mikä on Teekkarihymni.

Ke 23.8. Fuksi-info

Tarjunnanräjäyttävä informaatiopaketti (tai oikeastaan elämys). Pitää sisällään ainakin PowerPoint-esityksen.

To 24.8. Biitsipäivä

Auringonottoa, hiekkakakkuja, aaltojen liplatuksen kuuntelua, virkistäytymistä. Tutustumme kivenheiton päässä kampukselta sijaitsevan Suolijärven rantaan. Mukaan voi ottaa jäätelöä, jos haluaa.

Pe 25.8. Tamperelaistamisiltamat

Tiukan ja informaationtäyteisen viikon jälkeen on hyvä ottaa vähän rennommin ja mietiskellä kaikkea uutta ja opittua. Kiltahuoneella (eli kavereiden kesken Skillassa) on tarjolla tamperelaista kulttuuria ainakin ruuan (mustaa makkaraa) ja TV-viihteen (Kummeli) muodossa. Samalla voi tutustua tarkemmin kiltahuoneen muihinkin antimiin.


03.08.17 20:37

Sähkösanomien fuksinumero!

Sähkösanomien kesäinen fuksinumero on julkaistu!

Fuk­si­nu­me­ros­sa tar­jol­la eri­tyi­ses­ti fuk­seil­le tu­to­re­sit­te­ly­jä, fuk­si­vas­taa­vien ter­veh­dys sekä orien­taa­tio­vii­kon oh­jel­ma! Li­säk­si mm. elä­köi­ty­vän opin­to­neu­vo­jan ma­ni­fes­ti ja tun­nel­mia EES­TEC:in Slo­ve­nian mat­kal­ta.

http://skilta.fi/kilta/sahkosanomat/


03.08.17 20:28

Juttuja tai turinoita historiikkiin

Hyvät Sähkökillan jäsenet,

Kiltamme täyttää pian mahtavat viisikymmentä vuotta. Näiden vuosien kunniaksi keräämme kokoon uuden historiikin, joka tullaan julkaisemaan digitaalisena. Materiaalin keräämiseen tarvitsemme jokaisen apua, jolla on joskus siteitä kiltaan ollut!

Näin kesällä olisi varmasti mukava kerääntyä kokoon vanhan raadin tai kaveriporukan kesken, muistella menneitä ja nauhoittaa kertomuksia esimerkiksi videolle.

Materiaalia varten on laadittu näppärä kilke, jonka kautta materiaalin palauttaminen tapahtuu. Lähetäthän materiaalin ensisijaisesti kilkkeen kautta.

Kilke: http://skilta.cc.tut.fi/muistelot/

Linkki löytyy myös sivulta: http://skilta.fi/kilta/alumnit/

Deadline tarinoille: lokakuun loppu

Kysymyksiä historiikista voi esittää osoitteeseen skilta-tiedotus@listmail.tut.fi

Mikäli jostain syystä et saa lähetettyä kilkkeen kautta haluamaasi materiaalia sen voi lähettää myös yllä olevaan sähköpostiin.

Antoisia muisteluhetkiä!

Antti Peltotalo

antti.peltotalo@student.tut.fi

+358504067829


30.06.17 00:29

Skilta on nyt ry!

Skilta on nyt rekisteröity yhdistys! Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi killan säännöt, ja täten Skilta jatkaa toimintaansa ry:nä. Yhdistyksen virallinen nimi on Sähkökilta ry, mutta eiköhän jatkossakin puhuta edelleen Skillasta! Päivitetyt säännöt ilmestyvät sivuillemme lähipäivinä.

Skilta-alayhdistyksen hautajaisia vietetään Skillan kesätapossa heinäkuussa, ja samalla jäsenistölle tarjoillaan ry:n juhlistamiseksi skumppaa! Jee!


20.05.17 14:49

Skillan kesätappo 21.-23.7.

Oispa kesä!

Taas kerran Kesätappo järjestetään Sahalahden Rantasaunalla, tänä vuonna 21.-23.7. Raahaudu siis paikalle nauttimaan kiltakavereiden uskomattoman mahtavasta seurasta ! Pakkaa mukaan haluamasi selvitymisvarusteet ja käy täyttämässä kyytiexcel osoitteessa:

http://bit.ly/2qeyOmT

Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1663119640660780/

Sommartiden hej hej yms!


09.05.17 00:32

Wapun Skilta-kohokohdat

Näin Wapun päätteeksi on hyvä kerrata parin viime viikon kohokohdat skiltalaisittain:

Kaksi skiltalaista palkittiin Wappuriehan julistuksessa Kelpo Teekkarin arvonimellä. Onneksi olkoon Teemu Kontro ja Markus Ovaskainen!

Jäynäkisan yleisen sarjan parhaana tiiminä palkittiin skiltalaisista muodustunut Sähköjäbät! Onnittelut myös heille!

Skillan fuksit menivät tänä vuonna koskeen sijalla 11. Skilta onnittelee myös uusia sähköteekkareitaan!


03.05.17 11:23

Fuksivastaavavalinnat

Hyvä Skillan jäsenistö,

Skillan raati on juuri valinnut kokouksessaan ensi vuoden fuksivastaavat. Fuksikapteeniksi valittiin pian varusmiespalveluksesta kotiutuva Jari Rauhala, ja sähköpaimeneksi Valtteri Seppälä. Raati onnittelee uusia toimijoitaan ja toivottaa onnea ja menestystä tehtävissä!


11.04.17 13:27

Kumisitsit

Skillan, TamArkin ja MIK:in legendaariset Kumisitsit tulevat taas! Tervetuloa Wapun kumisimmille sitseille, joista ei meininkiä varmasti jää puuttumaan. Tiedossa joustavia asukokonaisuuksia ja sitäkin venyvämpiä moraalikäsityksiä. Vedä siis päälle mustaa lateksia ja kimpoile Bommariin 22.4. kello 16 nauttimaan vuoden hurjimmista sitseistä!

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 11.4, eli HUOMENNA kello 13. Liput 15 euroa. Linkki ilmoon: https://goo.gl/vzXc5l

https://www.facebook.com/events/1570937586279838/


10.04.17 17:15

Skillan yleiskokous 4.4.

Tervetuloa Sähkökillan yleiskokoukseen tiistaina 4.4. kello 16:00 alkaen luentosaliin S3. Kokouksessa käydään läpi vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä luodaan katsaus tulevan Skilta ry:n sääntöihin. Kokouksessa kahvi- ja munkkitarjoilu!

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Kokouksen järjestäytyminen

4. Esityslistan hyväksyminen

5. Ilmoitusasiat

6. Tilinpäätös 2016

7. Toimintakertomus 2016

8. Vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille

9. Killan rekisteröityminen

10. META

11. Kokouksen päättäminen


29.03.17 11:42