Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Hakijat

Mervi Mahlamäki

Haen Skillan matriarkaksi. Ette varmaan ole koskaan kuulleet musta, joten alkuun lyhyt esittely: Mervi, eläkeikäinen, kandi edelleen roikkumassa, pari vuotta hallituksessa (silloisessa raadissa), hallopedina ties kuinka kauan, opintonurkkauksen dominoija sekä tuhottoman kyllästynyt eläkkeellä olemiseen. Skillan tenttiarkisto on ollut naurettavan retuperällä nyt jonkin aikaa. Päätavoitteenani olisi saada roikkuvat tentit skannattua ja laitettua nettiin, arkistointikaapin järjestely ja tentinpalautuskilpailun uudelleen lanseeraaminen. Ja sitten voidaan keksiä muutakin hommaa, sillä iän tuomaa kokemusta löytyy vaikka mihin.


Haen seuraavia pestejä:

 • Muu

Zukkis

Hei, olisin mielelläni mukana myös ensivuonna toiminnassa. Ensisijaisena haen TEK-Vastaavaksi, mutta myös muut pestit käyvät. Tykään auttaa hallitusta kiireellisissä asioissa ja myös pidän yleisestä nakkeilusta. Plz i beg u. No ei, odotan haastatteluita innolla


Haen seuraavia pestejä:

 • TEK-yhdyshenkilö
 • Tapahtumatoimari
 • Muu

Juhani Mäkinen

Hei, olen Juhani. Olen kolmannen vuoden sähköteekkari ja aktiivinen järjestötoimija. Kokemusta on esim. Skillasta, TTSS:tä ja PES:sistä. Jokusen tapahtuman järjestämisessä olen ollut mukana sekä TTY:llä, että sen ulkopuolella.


Haen seuraavia pestejä:

 • Virvokemestari

Lassi Vuotari

Moro! Olen Lassi ja olen hakemassa hallituksen sihteeriksi. Olen toiminut jo hetken nestemäisen kullan roudaajana ja yleinen kiinnostus kiltatoimia kohtaan on silti säilynyt. Aikaisempaa kokemusta vastaavan hallinnollisen tekemisen kanssa ei ole, mutta hyvä motivaatio oppia kaikkea uutta ja jännittävää varmasti selättää kokemattomuuden.


Haen seuraavia pestejä:

 • Sihteeri

Juho Elovaara

你好! Olen Juho ja olen hakemassa hallitukseen Fuksikapteeniksi. Olen toiminut syksyn fuksivastaavana ja jatkumona tälle haen mukaan hallitukseen tulevalle vuodelle. Killassa toiminut aiemmin myös renki ja tapahtumatoimari pesteissä. Haluan olla osana kehittämässä tutortoimintaa niin killassa kuin myös tulevassa yliopistossa T3 yhteistyön merkeissä. Minulla on paljon näkemyksiä minkä pohjalta lähteä kehittämään toimintaa pestiini sekä hallituksen toimintaan liittyen. 'Se et on fressii, lieventää stressii'


Haen seuraavia pestejä:

 • Fuksikapteeni

Roope A. Raisio

Moro! Olen Roope Raisio, kolmannen vuoden sähköläinen ja jo pitkään ollut erilaisissa toimaripesteissä Skillassa. Tapahtumaa on järjestetty jos jonkinlaista, mutta nyt olisi jotain uutta mielessä. Yhteisen hyvän edistäminen sai fuksina innostumaan järjestötoiminnasta ja tiedän, että voisin jatkaa samaa työtä nyt opintovastaavana. Sinänsä en koe tuntevani erityisen tarkasti yliopiston hallinto- tai toimintarakennetta, etenkään tulevien uudistusten myötä, eikä minulla ole kokemusta halloped-toiminnasta. Opintovastaavan vaativaan rooliin löytyisi varmasti pätevämpiäkin ehdokkaita, mutta jos olette valmiina antamaan vastuuta, niin lupaan ottaa homman täydellä sydämellä vastaan! Edessä on erityisen mielenkiintoinen vuosi ja hurjasti T3htävää, joten tarvitaan pitkän kaavan skiltalainen, joka on ennenkin laittanut itseään likoon.


Haen seuraavia pestejä:

 • Opintovastaava

Samu Lampinen

Heissan, olen Samu ja haen Sähkökillan seuraavaksi Puheenjohtajaksi. Olen 3.vsk teekkari ja toiminut kohta kolme vuotta erilaisissa järjestöhommissa sekä toimarina, tutorina että hallituksessa. Tästä ansiosta minulle on kertynyt vankka kuva killastamme ja kontakteja eripuolille T3-kampuksia. Haluan tehdä killastamme ison tekijän uuden yliopiston opiskelijoiden keskuudessa, ja nostaa rooliamme uudessa tiedekunnassa. Tuleva vuosi on tärkeä liitoskohta, jossa killan on oltava esillä sekä ainejärjestöjen että tiedekunnan suuntaan unohtamatta tietenkään vanhoja kumppaneitamme. Isossa tiedekunnassa killan on varmistettava, että sähkötekniikan koulutuksen kehittämiseen on resursseja ja että opiskelijamme ovat jatkossakin tiiviisti siinä mukana. Kiltatoiminta on antanut minulle paljon, ja tahdonkin antaa takaisin kipparoimalla tämän 50-vuotiaan killan vankalle alulle kohti tulevia vuosia. Killalla on ollut ongelmana hallinnossa epäselvät vastuualueet, joista johtuen toiminta on ollut paikoin levällään. Selkeyttämällä tehtävärajat ja luomalla toimikuntia isoimmille tapahtumille, kuten tänä vuonna kiltojen avajaissaunalla nähtiin, voidaan jäsenistölle tuottaa enemmän tapahtumia ja ikuisuusprojektit kuten kiltahuoneen sohvan verhoilu saataisiin vihdoin kuntoon. Vaikka tapahtumista aina puhutaan, keskeisintä skillassa on kuitenkin sen jäsenet. Täten tahtoisinkin jatkaa avoimempaa toimintaa ja tuoda jäsenistön ääntä esiin, niin excukohteita valittaessa kuin sitsiseuraa etsittäessä. Nähdään yleiskokouksessa!


Haen seuraavia pestejä:

 • Puheenjohtaja

Salla-Mari Palokari

Moi, olen Salla-Mari (3. vsk) ja haen tapahtumavastaavaksi. Olen kuluneena vuonna toiminut Skillan tapahtumatoimarina. Sen lisäksi järjestötaustaa löytyy mm. PESistä, Gambinaseurasta ja Bosasta, joissa olen ollut mm. sihteerin, viestintävastaavan, varapuheenjohtajan ja tapahtumavastaavan tehtävissä. Tapahtumatoimarina on ollut mukavaa, mutta olisin valmis ottamaan enemmänkin vastuuta. Skillasta on muodostunut minulle tärkeä järjestö, ja viihdynkin killan tapahtumissa ja kiltahuoneella. Olen järjestänyt opiskeluvuosieni aikana useita tapahtumia, mm. lähes 200 osallistujan WappuRoadTripin ja lukemattoman määrän erikokoisia sitsejä. Kokemusta siis riittää, mutta uusiakin ideoita löytyy, esimerkkinä tänä vuonna järjestetty oluenmaistelu ja digimonmaraton. Tapahtumajärjestystaitojen lisäksi minulla on hyvät kontaktit useisiin järjestöihin, mistä voisi myös olla hyötyä Skillalle.


Haen seuraavia pestejä:

 • Tapahtumavastaava

Marja Vilkko

Heippa vaan! Mää oon Marja, ja haen tulevaan hallitukseen viestintävastaavaksi. Olisin tähän pestiin paras valinta, sillä minulta löytyy paljon ideoita miten voisimme parantaa rakkaan kiltamme somenäkyvyyttä sekä yhtenäistää sosiaalisen mediamme ja tiedotuskanaviemme tyyliä. Osaan myös valokuvata ja tätä taitoa haluaisinkin päästä tässä pestissä hyödyntämään entistä enemmän. Uskon myös, että pesti tulisi opettamaan minua ja pystyisin tehostamaan tiedotustamme vieläkin paremmaksi. Hallitushommista on jo tämä vuosi kokemusta, mutta eihän tästä saa tarpeeksensa ja uusi hallitusvuosi kiinnostaisi!


Haen seuraavia pestejä:

 • Viestintävastaava

Sanna Grundström

Moikka! Olen Sanna Grundström ja vasta aloittelen opintojani TTY:llä. Olen kaikesta innostunut ja lähden mielelläni mukaan erilaisiin tapahtumiin. Tällä hetkellä olen aktiivinen haalaritiimin jäsen ja sitä kautta päässyt jo hieman tutustumaan kiltamme toimintaan. Vaikka kokemusta ei vielä ole paljoa alla, olen valmis oppimaan ja kokemaan kaikkea uutta. Olisi hienoa päästä osaksi hallitusta sekä vaikuttamaan killan toimintaan. Fuksiaika tulisi olemaan myös tuoreena mielessä, mikä voi hyödyttää seuraavan vuoden fuksien kaitsimisessa.


Haen seuraavia pestejä:

 • Fuksikapteeni

Aleksi Mattila

Moi! Olen toisen vuoden opiskelija, joka toimii jo aktiivisesti järjestökentällä. Skiltalaiset tuntevat varmaan parhaiten rahiksen avun sekä tuutor pesteistä. Pääsin myös pätötehon listalta 2.varaedaattoriksi uuden ylioppilaskunnan edariin. Lisäksi toimin parin kerhon hallituksessa. Luonnollisena jatkumona nykyisestä kiltapestistä kiinnostaa siirtyminen hallitukseen.


Haen seuraavia pestejä:

 • Rahastonhoitaja

Jonas Virolainen

Morjesta! Olen Jonas Virolainen ja haen yritysvastaavaksi ensi vuoden. Moni on saattanut nähdä ja kuulla minun höpisevän erilaisia yrityshommia killassa, toimiessani tänä vuonna Samun alaisuudessa yritystoimarina. Tänä vuonna olen ollut aktiivisesti mukana yrityssektorilla ja hankkinut uusia sponsoreita sähköpäiville sekä ollut mukana vetämässä haalaritiimiä. Olisi hienoa päästä jatkamaan uraa yrityssektorilla ja syksyn mittaan on tullut erilaisia exqu-tarjouksia, joita olisi mukava jalostaa ensivuonna ja tarjota jäsenistölle enemmän yrityssettejä, exquista ja saunailloista rekrytapahtumiin.


Haen seuraavia pestejä:

 • Yritysvastaava