Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Alumnit

Sähkökillan alumnitoiminta ottaa uuden suunnan keväästä 2015 lähtien ja siirtää Skillan alumnitoiminnan sille kuuluvalle tasolle. Sähkökilta on vuonna 1968 perustettu kilta, jolla on hienot perinteet vaalittavanaan.

Sähkökillan alumnitoiminnan tarkoituksena on tarjota luonnollinen linkki valmistuneiden ja killan välille. Alumneille järjestetään niin omaa ohjelmaa kuin myös yhteistä ohjelmaa killan nykyisten toimijoiden kanssa pitkin vuotta. Wappupäivänä voit löytää Tampereelta Skillan lipun liehumasta Koskipuistossa, jolloin tiedät lipun luota löytyvän perinteistä AlumniSimaa. Loput perinteistapahtumat alkavat pikkuhiljaa muodostua, ja niistä tiedotetaan niin sähköpostitse kuin Facebook-ryhmässämme.

Liittyminen

Voit liittyä Skillan alumnien sähköpostilistalle syöttämällä osoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Lisäksi olet tervetullut liittymään joukkoomme Facebook-ryhmäämme.

Liittymällä mukaan pääset hieman maistamaan jo unhoittunutta opiskelijaelämää, saat tietoosi killan nykykuulumisia sekä saat helposti kontaktia muihin valmistuneisiin. Takaamme, että järjestämämme tapaamiset ovat hauskoja.

Lisätietoja saat Skillan alumnitoimarilta osoitteesta alumni (at) skilta.fi. Suoran yhteyden voit ottaa puhelimitse alumnivastaava Lauri Suomelaan, puh. 050 4313848.

50-vuotishistoriikin muistelmat

Sähkökilta julkaise vuonna 2018 historiikin juhlavuoden kunniaksi. Historiikki tullaan julkaisemaan ainakin sähköisenä, joten nyt on vain mielikuvitus rajana. Kaiva siis ikimuistoisimmat tarinat mielestäsi ja pue ne sanoiksi, astu kameran eteen kertomaan tai kaiva meille giffit arkiston kätköistä.

Voit lähettää muistelmiasi tästä