Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Alumnit

Sähkökillan alumnitoiminta ottaa uuden suunnan keväästä 2015 lähtien ja siirtää Skillan alumnitoiminnan sille kuuluvalle tasolle. Sähkökilta on vuonna 1968 perustettu kilta, jolla on hienot perinteet vaalittavanaan.

Sähkökillan alumnitoiminnan tarkoituksena on tarjota luonnollinen linkki valmistuneiden ja killan välille. Alumneille järjestetään niin omaa ohjelmaa kuin myös yhteistä ohjelmaa killan nykyisten toimijoiden kanssa pitkin vuotta. Wappupäivänä voit löytää Tampereelta Skillan lipun liehumasta Koskipuistossa, jolloin tiedät lipun luota löytyvän perinteistä AlumniSimaa. Loput perinteistapahtumat alkavat pikkuhiljaa muodostua, ja niistä tiedotetaan niin sähköpostitse kuin Facebook-ryhmässämme.

Liittyminen

Liity sähköpostilistalle täältä. Lisäksi olet tervetullut liittymään joukkoomme Facebook-ryhmäämme. Lisää tietoa toiminnastamme löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta skillanalumni.fi.

Liittymällä mukaan pääset hieman maistamaan jo unhoittunutta opiskelijaelämää, saat tietoosi killan nykykuulumisia sekä saat helposti kontaktia muihin valmistuneisiin. Takaamme, että järjestämämme tapaamiset ovat hauskoja.

Lisätietoja saat Skillan alumnitoimarilta osoitteesta alumni (at) skilta.fi. Suoran yhteyden voit ottaa Telegramissa alumnivastaava Tiia Moilaseen, @TiiaMoi .