Keksit

Tämä sivu käyttää keksejä html -elementtien näyttämiseen ja piilottamiseen.
Keksisi löydät täältä.

Opintoneuvoja

Sähkötekniikan koulutusohjelman opintoneuvojana toimii Sanna Grundström (huone TD208, sahko.opiskelu.tau@tuni.fi), ohjaustapaamisen voi varata Bookings ajanvarausjärjestelmän kautta täältä! Opintoneuvoja päivystää lukuvuoden 2021-2022 1. periodilla työhuoneellaan joka perjantai klo 9-16.

Opintoneuvojalta voit kysyä ratkaisua ongelmiisi, kun tutor tai äiti ei osaa auttaa. Opintoneuvoja tarkastaa kaikkien HOPSit, joten apua on tarjolla opintojaksojen valintaan, lukujärjestyksen tekoon, kurssien suorittamiseen ja muihin koulunkäyntiin liittyviin aiheisiin.

Sähköpostia saa laittaa koska vain, ja kun taas koululle päästään työskentelemään, saa työhuoneella poiketa vapaasti aina kun ovi on auki!

Hallopedit

Tiedekuntaneuvosto on tiedekuntatasolla korkein päättävä elin. Sen tehtävänä on muun muassa päättää tiedekunnan toiminta ja taloussuunnitelmasta ja hyväksyä koulutusohjelmien tavoitteet ja sisällöt sekä opintokokonaisuuksien ja jaksojen tavoitteet, sisällöt, laajuudet ja nimet koulutusohjelmien johtoryhmien esityksistä.

Koulutusohjelmien johtoryhmä on valmisteleva elin, joka valmistelee muun muassa koulutusohjelman opintokokonaisuuksiin tehtävät muutokset.

Näissä elimissä on täysivaltaisina jäseninä myös opiskelijoita, jotka pyrkivät pitämään huolen, että elinten tekemät päätökset ovat opiskelijan kannalta mahdollisimman edullisia. Jos Sinulla on jotain kysyttävää, kommentoitavaa tai ehdotettavaa tiedekunnan hallopedeille eli hallinnon opiskelijaedustajille, ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etu.suku@tuni.fi, ja kaikki saat tavoitettua osoitteesta tst-halloped ät listmail.tut.fi.

Opiskelijaedustajat kaudella 2018-2019

Informaatioteknologia ja viestintä tiedekuntaneuvosto

Konsistori: Janne Kajander
Arttu Nevalainen, varalla Vivian Lunnikivi
Esko Nieminen, varalla Ninni Varnaka
Mikko Kauhanen, varalla Jani Björklund
Suvi Parhankangas, varalla Emmi Juolahti
Veli-Matti Korpelainen, varalla Panu Kortelainen

Signaalikäsittelyn laitoksen opetuksen kehittämisryhmä

2018-2019: TBD
2017-2018: Reima Hyvönen, varalla Mikko Kauhanen

Sähkötekniikan laitoksen opetuksen kehittämisryhmä

2018-2019: TBD
2017-2018: Petri Seppä, varalla Mervi Mahlamäki

Tieto- ja sähkötekniikan perustutkinto-ohjelman suunnitteluryhmä

Tietotekniikka: Vivian Lunnikivi
Sähkötekniikka: Roope Raisio

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitoksen opetuksen kehittämisryhmä

2018-2019: TBD
2017-2018: Juha Köykkä

Tieto- ja sähkötekniikan tohtoriohjelman suunnitteluryhmä

2018-2019: TBD
2017-2018: Minna Niittymäki

Linkkejä

Ammattiainekerhot

TeLE → Signaalinkäsittelyn ja tietoliikennetekniikan ammattiainekerho
Pollex → Lääketieteellisen tekniikan ammattiainekerho
Telok → Tampereen elektroniikan opiskelijain kerho
TTRK → Tampereen teekkarien radiokerho
SETKO → Sähköenergiatekniikan ammattiainekerho

Muita sähkökiltoja

SIK → Otaniemi
SIK → Oulu
Armatuuri → Lappeenranta
Sätky → Lappeenranta

EESTEC

Mitä se tarkoittaa?

EESTEC tulee sanoista Electrical Engineering STudents European assoCiation. Se on Euroopan teknillisten yliopistojen sähkö- ja tietotekniikan opiskelijoille suunnattu kansainvälinen järjestö.

Mitä ne sitten tekee?

EESTEC auttaa jäseniään saamaan ja kehittämään kansainvälisiä kontakteja muiden saman alan opiskelijoiden ja yliopistojen kanssa.

Mut kerro jotain konkreettista!

EESTECin jäsenenä pystyt osallistumaan lukuisiin työpajoihin ja kulttuurivaihtoihin sekä motivaatiotapahtumiin ympäri Eurooppaa! Esimerkiksi työpajat ovat viikon mittaisia vaihtoja, joissa käydään projektiluontoisesti lyhyt kurssi järjestäjän valitsemasta aiheesta.

Mut sitten maksan siitä?

Et maksa yhtään mitään varsinaisesti työpajojen tai kulttuurivaihtojen sisällöstä. Kuluiksi muodostuvat ainoastaan matkakulut paikanpäälle. Eli toisinsanoen maksat ainoastaan lentolipuista. Eikö kuulostakin loistavalta!

"Accomodation and three meals per day (of which one must be a hot dish) must be provided by the Organizing Commitee."(EESTEC Rules of Procedure 2014, 7.2.1 Event Standards). Järjestävä taho on siis velvoitettu huolehtimaan osallistujien ruokailuista ja majoituksesta.

Mistä saan lisätietoa?