Skillan hallitus hakee ainakin viittä uutta toimihenkilöä syksyksi! Avoimia pestejä ovat liikuntavastaava, tapahtumatoimari, ruokatoimari sekä virvoketoimari. Kaikki pestit ovat oikein sopivia fukseille ja niiden avulla pääsee helposti tutustumaan hallituksen toimintaan. Näiden lisäksi haetaan vuosijuhlatoimihenkilöä, tämän henkilön kannattaa olla perillä tapahtumien järjestämisestä, mutta myös fuksi voi hakea pestiä. Pestiin voidaan valita myös useampia henkilöitä. Hakemukset voi täyttää osoitteessa: https://skilta.fi/haesätkynukkejenmestariksi/ ja hakuaika on 6.9.-15.9.. Kaikki hakijat haastatellaan 16.6. hallituksen kokouksessa (ei tarvitse pelätä, haastattelut on enemmänki vain tutustumista ja juttelua).

Jos mikään näistä neljästä pestistä ei nappaa mutta mielessäsi on jokin _erittäin tärkeä ja hyödyllinen_ pesti jonka uskot auttavan hallituksen toimintaa, voit ehdottaa sitä! Voit myös hakea useampaa pestiä kerralla, jos et osaa päättää mikä hommista kiinnostaisi eniten.

Kaikkien haettavien pestien kuvaukset löytyvät hakulomakkeesta, ja jos kysymyksiä tai kommentteja ilmenee, älä epäröi ottaa yhteyttä! Pesteihin saa hakema myös muutkin kuin fuksit!