Liity jäseneksi:

10 € ikijäsenyys! https://skillanalumni.mycashflow.fi/

Ikijäsenyys purkautuu vain, jos jäsen eroaa tai erotetaan yhdistyksestä. Erottaminen voi tapahtua, jos käyttäytyy huonosti tai jos ei varmista jäsenyyden jatkumista viiteen vuoteen (yhdistyksen pidettävä ajantasaista jäsenluetteloa ja siksi kohtuullisin väliajoin pitää jäsenyys varmentaa)

Jäsenrahoilla katetaan pääsääntöisesti pankkikuluja, nettisivuja, verkkokauppakuluja sekä muita perustoiminnan kuluja. Jäsenmaksurahoja ei käytetä hallituksen pikkujouluihin.

Voit myös liittää yrityksesi kannatusjäseneksi 50 € vuosihinnalla.

Tule tapahtumiin:

● Tutustumistapahtuma After Work @Tre 17.01.2020 klo 16.30 Plevna

● Tutustumistapahtuma After work @Hki 17.01.2020 klo 16.30 Teerenpeli lasipalatsi

● WappuSauna ja Vuosikokous pe 24.4.2020 @Teekkarisauna
Afterit ovat kaikille avoimia tapahtumia eikä vaadi jäsenyyttä, voit tulla myös kuulemaan toiminnasta ja tarkastelemaan, haluaisitko liittyä mukaan iloiseen joukkoon. Suosittelemme toki jäsenyyttä ehdottomasti!

Jo nyt kannattaa laittaa kalenteriin merkintä Vuosikokouksesta ja Wappusaunasta

Mistä on kyse:

Skillan alumneille perustettiin oma virallinen ry, jonka kautta pyörittää toimintaa. Oman yhdistyksen koettiin olevan erilaisten pohdiskelujen jälkeen hyvä toimintamuoto toiminnan tukemiseksi, kun edeltävinä vuosina on pyöritetty osana Sähkökillan toimintaa. Kun Sähkökilta muuntui rekisteröidyksi yhdistykseksi, oli luonnolista myös alumnien osalta perustaa oma yhdistys. Sähkökillan Alumni ry:n virallinen perustamispäivä on 8.6.2019. Ensimmäinen puolivuotinen on mennyt toiminnan käynnistelyssä.

Yhdistyksen säännöt voi lukea yhdistyksen nettisivuilta, samoin tietosuojaselosteet.

www.skillanalumni.fi

Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää Tampereen yliopiston sähkötekniikan tutkinto-ohjelmassa ja sen edeltäjissä opiskelleita, näistä ohjelmista valmistuneita, sekä muuten Sähkökillan toiminnassa mukana olleita henkilöitä sekä edistää alan opiskelijoiden ja alumnien välistä vuorovaikutusta.

Yhdistyksen toimintamalli:

Yhdistyksen vuosikokous on viimeistään huhtikuussa. Vuosikokouksessa käsitellään kaikki yhdistyksen asiat.

Yhdistyksen tilikausi on kalenterivuosi, ja vuosikokouksessa mm. hyväksytään toimintasuunnitelma kalenterivuodelle (alkuvuoden osalta taannehtivasti).

Hallituksen toimikausi on vuosikokouksesta vuosikokoukseen, ja täten hallitus toteuttaa vuosikokouksen vahvistamaa toimintasuunnitelmaa.

Hallituksessa on 3-6 jäsentä, ja lisäksi voidaan valita toimihenkilöitä erilaisiin toimikuntiin.

Voi kuulostaa hassulta, mutta ei haittaa - yhdistyksen toimintamuoto ja toiminnan laajuus huomioon ottaen tämä on kevyt toimintamalli, jossa vuosikokous ajoittuu sopivasti Wapun tienoille. Pyritään pitämään byrokratia mahdollisimman kevyenä, kuitenkin kaikkien lakien ja taiteen sääntöjen mukaan.

Miksi liittyä:

Yhdistys on perustettu jäsentensä yhdyssiteeksi. Siksikin yhdistys haluaa juuri sinut joukkoonsa. Liittyminen on halpaa kuin saippua, ja isollammalla jäsenmäärällä mahdollistetaan myös mielekkäämmät tapahtumat, joiden luonteeseen voi yhdistyksen jäsenenä vaikuttaa!

Kiinteitä tapahtumia yhdistyksellä on keväinen vuosikokous, ensimmäisen kokonaisen kalenterivuoden osalta se järjestetään Wappua edeltävänä perjantaina 24.4.2020. Muitakin tapahtumia järjestetään jäsenten mielenkiinnon mukaan.

Sähköposteja yhdistyksen sähköpostilistalle on näillä näkymin ajateltu lähetettävän n. 10 kpl per vuosi, joissa tiedotetaan tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisuuksista. Emme siis lähtökohtaisesti aio täyttää sähköpostejanne jatkuvasti. Huom! Lähetämme ainakin alkuvaiheessa sähköpostit osittain Mailchimp-palvelun kautta, jonka kautta saamme jäsenistön sähköpostilistaa hallittua. Toivottavasti ei jää roskaspostifilttereihin jumiin.

Lisäksi kannattaa liittyä FB-ryhmään: http://www.facebook.com/groups/1547990562120914

Mitä yhdistys tekee:

Jo aiemmin mainitun vuosikokouksen yhteydessä pidetään ainakin ensimmäisenä vuonna myös Wappusauna, tarkastellaan myöhemmin onko se jo perinne. Muita mahdollisia toimintamuotoja ovat rennot After Workit, yritysvierailut, kyykät ja muut virkistystapahtumat sekä muut toiminnan muodot, joihin jokainen yhdistyksen jäsen saa vaikuttaa. Ennen kaikkea haluamme yhdistyksenä tarjota luonnollisen kohtaamispaikan eri vuosien alumneille.